Vorige | Volgende

Overstraat 1 AMERONGEN

Huurprijs € 500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE ca. 25 m2 met medegebruik van ontvangsthal, toilet en keuken.
Gevestigd in een achttiende-eeuws rijksmonument met een bijzondere uitstraling gelegen in de historische dorpskern van Amerongen. Aan de buitenkant van het geheel vrijstaande pand zijn alle stijlvolle details weer in ere hersteld. Zelfs de leilinden zijn weer teruggeplaatst. De binnenzijde van het pand toont een mooi contrast tussen authentieke materialen, kleurgebruik en inrichting. Stijlvol en tijdloos.

LICHT, RUIMTE EN LUXE
Door de schitterende raampartijen en hoge plafonds hebben de verschillende ruimten een fraaie lichtinval. Ruimte en luxe op de begane grond komen mede tot uitdrukking door de royale entrees. Stenen en eiken vloeren, fraai stucwerk, houten balken en planken plafonds in wit- en grijstinten zijn elementen die dit gevoel nog eens versterken.
Verder is het huis van alle gemakken voorzien en zeer praktisch ingedeeld. De grote openslaande deuren aan de achterzijde nemen de barrière tussen binnen en buiten weg.

INTERIEUR & COMFORT
Het kleurgebruik en de inrichting zijn subtiel afgestemd op het gebruik. De verrassende verlichting en de excentrieke combinatie van antiek, kunst en designmeubilair harmoniseren met de omgeving. Ook de raamdecoratie is tot de finesses uitgewerkt om het pand van binnen en van buiten tot een totaalplaatje te maken.

Geschikt voor max. 1 a 2 personen.

Huurprijs : € 500,-- per maand inclusief gas/water/electra en exclusief 21% Btw.
Huurperiode: Per direct voor minimaal 1 jaar, verlenging in overleg.

Voorbehoud gunning eigenaar
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Nabijgelegen

Deel dit object